Portalul Exploratorilor

Portalul Exploratorilor
(INFORM.) Sumă de site-uri strânse sub un singur acoperiș, adrese web; cuprinde știri, programe TV, diverse servicii și eventual un motor de căutare. - https://dexonline.ro/definitie/portal/definitii

Portalul este implementat cu Ghost, o platformă de blogging și publicare open-source, construită pe infrastructura Node.js de server.

Ghost oferă utilizatorilor capacități extinse de editare, administrare a conținutului și optimizare pentru motoarele de căutare. Platforma se laudă cu un design minimalist și cu o interfață de utilizator simplă și elegantă. Aceasta promite să pună accentul pe conținut, oferindu-i acestuia platforma de prezentare perfectă.

Acest sistem de gestionare a conținutului (CMS) are caracteristicile necesare pentru a crea un site web profesionist și performant.

Pentru a înregistra un cont de utilizator aveți butonul "Subscribe" care deschide o fereastră în care scrieți numele și o adresă de e-mail, după care primiți mesaje prin e-mail pentru activarea contului și pentru parolă.

După ce înregistrați un cont de utilizator puteți folosi direct adresa https://portalul.exploratorilor.ro/ghost/#/signin