Agenda Exploratorilor

Agenda Exploratorilor
Carnet pe care sunt însemnate zilele, folosit pentru diferite notițe referitoare la anumite date, acțiuni, treburi etc. - https://dexonline.ro/intrare/agendă/995/definitii

Agenda este realizată cu Gancio, o agendă comună pentru comunitățile locale.

Vizitatorii portalului pot utiliza o instanță publică, la alegere, de la adresa https://gancio.org/instances.

Câteva caracteristici cheie relevante:

  1. Concentrată pe conținut, nu pe oameni. Identitatea celui care a postat un eveniment nu apare nicăieri, nici măcar sub un pseudonim, nici măcar administratorilor (cu excepția bazei de date). Aceasta nu este o platformă prietenoasă cu ego-ul.
  2. Vizitatorii în primul rând. Nu dorim ca utilizatorul conectat să obțină mai multe funcții decât vizitatorii aleatori. Nu dorim ca utilizatorii să se înregistreze, decât să posteze evenimente și chiar și atunci pot adăuga un eveniment anonim.
  3. Evenimente anonime. Opțional un vizitator poate crea evenimente fără a fi înregistrat (un administrator trebuie să le confirme).
  4. Nu ne interesează să facem hit-uri. Așa că exportăm evenimente în multe moduri: prin fluxuri RSS, prin ICS globale sau individuale, permițându-vă să încorporați o listă de evenimente sau un singur eveniment prin iframe sau componentă web pe alte site-uri web, prin AP, microdate și microformat.
  5. Interfață de utilizare foarte ușoară. Evenimente de mai multe zile (festivaluri, conferințe), evenimente recurente (fiecare luni, fiecare două luni, fiecare luni și vineri, fiecare două sâmbătă etc.), filtrați evenimentele pentru etichete sau locuri, export RSS și ICS (cu filtre), încorporați evenimentele dvs. în site-ul dvs. cu componente web sau iframe (exemplu), boost / marcați / comentați evenimentele din fediverse.

La Mulți Ani 2024!

Accesul la Agenda Exploratorilor este permis numai pentru membri.