Asistentul Exploratorilor

Asistentul Exploratorilor
Un asistent virtual (VA) este un agent software care poate efectua o serie de sarcini sau servicii pentru un utilizator pe baza intrărilor utilizatorului, cum ar fi comenzi sau întrebări, inclusiv cele verbale. Astfel de tehnologii încorporează adesea capabilități chatbot pentru a simula conversația umană, cum ar fi prin chat online, pentru a facilita interacțiunea cu utilizatorii lor. Interacțiunea poate fi prin text, interfață grafică sau voce - deoarece unii asistenți virtuali sunt capabili să interpreteze vorbirea umană și să răspundă prin voci sintetizate. - https://en.wikipedia.org/wiki/Virtual_assistant

ChatGPT-web este o interfață web simplă de o pagină pentru API-ul OpenAI ChatGPT. Pentru a-l folosi, mai întâi trebuie să vă înregistrați o cheie API comercială de la OpenAI. Facturarea OpenAI este per token (bazat pe utilizare), ceea ce înseamnă că este mult mai ieftin decât ChatGPT Plus, cu excepția cazului în care utilizați mai mult de 10 milioane de token-uri pe lună.

Toate mesajele sunt stocate în spațiul de stocare local al browserului dvs., deci totul este privat. De asemenea, puteți închide fila browser și puteți reveni mai târziu pentru a continua conversația.

Ca alternativă la OpenAI, puteți utiliza și Petals Swarm ca opțiune API gratuită pentru modele de chat deschise, cum ar fi Llama 2.

Vizitatorii portalului pot utiliza instanța publică de la adresa https://niek.github.io/chatgpt-web/ .

Accesul la Asistentul Exploratorilor este permis numai pentru membri.